Gå direkt till innehåll
Peugeot Partner med nytt utseende och PRO Pack

Pressmeddelande -

Peugeot Partner med nytt utseende och PRO Pack

På transportbilsmässan Bilar som jobbar visas Peugeot Partner Skåp upp med nytt utseende och nya generösa utrustningspaket.
Hellackerad kaross – stötfångare och sidolister i samma kulör – och LED-positionsljus samt dimljus bidrar till en stilrent modern och sportig framtoning för företaget som vill synas på vägarna.
Utrustningspaketet PRO Pack erbjuds nu för 14 000 kronor och innehåller bland annat AC, tresitssoffa med Multi-Flex-säte, komfortmellanvägg med smart genomlastningslucka, skyddsinklädnad i skåp, Bluetooth & USB, farthållare och parkeringsradar bak. 

Peugeot Partner erbjuder en komplett och flexibel transportlösning för många olika behov.
Fin komfort och bra köregenskaper kännetecknar Partner, liksom hög kvalitet samt användarvänliga och flexibla lösningar.
Attraktiva priser, från 116 900 kronor exklusive moms, samt låga driftskostnader gör Partner mycket ekonomisk.

Företagets bil fungerar som ett skyltfönster på vägen. Utrustningspaketet Pack Look ger ett modernt och sportigt utseende på Partner.
Lackerade stötfångare fram och bak, sidolister och sidobackspeglar samt dimljus och LED-positionsljus erbjuds för 6 900 kronor exklusive moms.

Även PRO Pack erbjuds nu till extra förmånligt pris, 14 000 kronor exklusive moms. I PRO Pack ingår AC, CD-spelare, tresitssoffa, komfortmellanvägg med genomlastningslucka, skyddsinklädnad i skåp, Bluetooth & USB, farthållare och parkeringsradar bak.

Peugeot Partner – av proffs för proffs
Flexibilitet är något av ett ledord för Peugeot Partner och en av de mest framträdande detaljerna är möjligheten att välja till framsäte med tre platser och ett generöst lastutrymme.

Partner erbjuds i två olika längder (L1: 4,38 m och L2: 4,63 m), vilket placerar Partner bland de allra bästa i sitt segment. I den förlängda versionen går det att lasta två Europallar i lastutrymmet.

Multi-Flex-säte ger extra utrymme
Multi-Flex-sätet är unikt för segmentet och ger förutom tre sittplatser fram, även ett extra lastutrymme på upp till 400 liter. Eftersom sätet dessutom är fällbart går det att transportera långa föremål på ett smidigt vis. I L1-versionen förlängs lastutrymmet från 1,80 m till 3 m och lastvolymen uppnår hela 3,7 m3 mot tidigare 3,3 m3. I den längre versionen L2 ökar längden med hela 1,2 m till 3,25 m och lastkapaciteten uppnår 4,1 m3 mot tidigare 3,7 m3.

Sätet kan dessutom vikas, likt en biografstol, och erbjuder ett stort lastutrymme.

Den skjutbara lastluckan i komfortmellanväggens högra sida är enkel och lätt att hantera samtidigt som den inte stjäl något utrymme genom sin smarta konstruktion. Mellanväggen ger en personbilslik komfort tack vare rejäl ljudisolering.

Ökad säkerhet och bättre väghållning
Peugeot Partner har antisladdsystem som standard och upp till fyra krockkuddar. Som tillval (ingår i PRO Pack) erbjuds fartbegränsare till farthållarfunktionen, med fyra programmerbara hastigheter.

Användarvänligheten är hög i Peugeot Partner och flera funktioner underlättar körningen och höjer komforten för de åkande. Nämnas kan parkeringsradar, eluppvärmda backspeglar och strålkastarspolare samt handsfree med Bluetooth.

e-HDi – mikrohybridteknik nu även på Peugeot transportbilar
e-HDi är Peugeots stop&start-teknik som sänker bränsleförbrukningen med upp till 19 procent vid körning i stadstrafik.

Motorn går att kombinera med manuell växellåda eller automatlåda (robotiserad manuell växellåda, MCP). Den senare bidrar till att Partner uppnår nya rekord vad gäller koldioxidutsläpp; 119 g/km CO2 vid blandad körning. MCP-växellådan har ett högt placerat vred i stället för växelspak, en klar utrymmesfördel om mittplatsen i tresitssätet används.

Tre års garanti
Peugeots transportbilar har tre års garanti eller max 10 000 mil samt tre års assistansservice.


Ämnen

Taggar


Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Med 10 000 återförsäljare och verkstäder i 160 länder får Peugeots spännande mobilitetslösningar spridning över hela världen. Efter drygt 200 års stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång och förnyar sin design och sin visuella identitet, utvidgar sitt modellprogram och har stora internationella ambitioner för de kommande åren. 2012 lanserades banbrytande modeller såsom världens första dieselhybrid 3008 HYbrid4, 508 RXH och nya generationens småbil Peugeot 208. Under 2013 har läckra 208 GTi och crossovern Peugeot 2008 lanserats och nya 308 introduceras hos de svenska återförsäljarna under hösten. 

Presskontakt

David Lindahl

David Lindahl

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 073 312 56 58
Ola Martinsson

Ola Martinsson

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 076 101 59 64

Relaterat material