Gå direkt till innehåll
Sture Nilssons Bil AB i Hammenhög Årets Peugeot-återförsäljare

Pressmeddelande -

Sture Nilssons Bil AB i Hammenhög Årets Peugeot-återförsäljare

Peugeot Sverige utser varje år Årets Peugeot-återförsäljare. I hård konkurrens och efter noga övervägande har Sture Nilssons Bil i Hammenhög korats till Årets Återförsäljare 2013.

Vinnaren av årets utmärkelse är veteraner i Peugeot-sammanhang. I fjol firade Sture Nilsson Bil AB hela 60 år som exklusiv Peugeot-återförsäljare. I tre generationer har familjeföretaget förblivit det franska märket trogna.

Firandet fulländas nu med utmärkelsen Årets återförsäljare 2013. Motiveringen från Peugeot Sverige lyder:

”Hårt arbete under lång tid ger trogna kunder som gärna återkommer. Försäljningsresultatet har nått och överträffat budget år efter år vilket är en enastående prestation, som visar på stort engagemang och hög ambition. En stor bidragande faktor är bemötandet och omhändertagandet, alltid med glimten i ögat, om sina kunder.
Delaktigheten hos alla inom företaget har skapat, och kommer att skapa, framgångar i framtiden.”

Sture Nilsson startade verksamheten 1937 som en allsidig fordonsbutik med bland annat reparation, körskola och bilförsäljning som tjänster. År 1953 blev företaget återförsäljare av Peugeot och fick stora framgångar redan från början. Med efterkrigsmodellen 203 vann företaget många nöjda kunder och sedan dess har samtliga klassiska Peugeotmodeller synts i bilhallen - 403, 404, 504 o.s.v.

Hammenhög kallas i folkmun Peugeot-land. I mars månad nådde man en marknadsandel på närmare 16 procent på personbilar och drygt 27 procent på transportbilar, syns Peugeots bilar överallt.
Idag drivs företaget med lika stolta familjetraditioner, med Jonas Nilsson som vd.
- Vi är otroligt glada för den här utmärkelsen, säger Jonas. Alla duktiga medarbetare bidrar till en sällsynt positiv laganda som jag tror att kunderna märker.
- Peugeot har lanserat, och kommer att lansera flera mycket starka modeller som inspirerar oss att fortsätta arbeta i samma anda.

Det 60-åriga samarbetet illustrerar Peugeots förankring som ett av de äldsta bilföretagen på den svenska marknaden. Sture Nilssons Bils utveckling genom åren tillsammans med övriga 70 återförsäljare är stommen i Peugeots fortsatta framgångar i Sverige.

För mer information kontakta
Christian Törnblom, affärsutvecklingschef Peugeot Sverige
070-576 04 15
christian.tornblom@peugeot.se

Jonas Nilsson, Sture Nilsson Bil AB
0414-44 37 73
jonas@peugeothammanhog.se


Ämnen

Taggar


Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar,scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång och förnyar sin design och sin visuella identitet, utvidgar sitt modellprogram och har stora internationella ambitioner för de kommande åren. Det yngsta modellprogrammet någonsin, där bland andra sportiga 208 GTi och crossovern 2008 lanserats med stor framgång, kompletteras nu av helt nya 308, som vunnit priset « Årets Bil 2014 ».Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar.

Presskontakt

Ola Martinsson

Ola Martinsson

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 076 101 59 64

Relaterat material