Följ K.W. Bruun Autoimport

Stor digital satsning - leasa din Peugeot eller DS online

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2018 08:02 CEST

Allt fler produkter och tjänster köps och beställs via internet. Därför gör K.W. Bruun Autoimport, importör av Peugeot och DS Automobiles i Sverige, nu en unik satsning för att möta kunderna i digitala plattformar. Nu kan du leasa din Peugeot online via peugeotleasing.se - och din nya DS via dsleasing.se.

- Detta är en storsatsning av oss för att möta potentiella Peugeot och DS-kunder online. Det är inte bara en eller två modeller du kan leasa genom våra leasingsiter utan du kan välja mellan i stort sett hela vårt utbud, säger Robin Jacobsson, Marketing Director för Peugeot/DS och fortsätter:

- Våra leasingsiter erbjuder såväl privat- som företagsleasing för Peugeot och privatleasing för DS, där flera olika modeller och utrustningsnivåer erbjuds. Som kund kan du även välja mellan olika motorer, färger, däck och serviceavtal.

Genom att ta steget in på digitala plattformar och erbjuda helhetslösningar som bara är ett klick bort går K.W. Bruun Autoimport i främsta ledet när det gäller försäljning och privatleasing av bilar på Internet. Anledningen är enkel – kunderna efterfrågar i allt större utsträckning näthandel, även i samband med nybilsköp eller privatleasing.

- Det vi ser är att alla kunder inte vill besöka en återförsäljare och gemensamt diskutera fram vilken bil som passar personen i fråga bäst. Vissa kunder vill helt enkelt beställa en bil på datorn eller mobiltelefonen som de sedan hämtar hos en återförsäljare. Andra kunder vill sitta hemma och bilda sig en uppfattning och sedan ta med sig en färdig specifikation till återförsäljaren. Genom peugeot-/dsleasing.se möter vi båda dessa behov, säger Robin Jacobsson.

K.W. Bruun Autoimport startade med peugeotleasing.se som ett pilotprojekt innan sommaren och den direkta responsen har varit så positiv att satsningen nu utökas.

- Responsen har varit fantastisk och vi har dagligen kunder som väljer sin privatleasing genom Peugeotleasing.se, säger Robin Jacobsson och fortsätter:

- Peugeotleasing.se kommer inte ersätta alla bilköp hos våra Peugeot-återförsäljare. Men som komplement är det väldigt intressant. Vi vill vara i framkant och därför är det glädjande att vara först ut i Sverige med en digital satsning av den här storleken.

Gällande DS Automobiles övertogs importörskontraktet från och med 1 oktober men redan nu går det att bygga och beställa sin DS via dsleasing.se. Fler modeller och valmöjligheter kommer att presenteras löpande. Målsättningen är att ha fullskaligt modellprogram redo från januari 2019.

Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång. Försäljningen ökar stadigt i hela världen, modellprogrammet är det yngsta någonsin (2,6 år i snitt) och Peugeot leder hållbarhetsutvecklingen med ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 106,9 g/km. Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar. Nya Peugeot 3008 SUV fick den prestigefulla utmärkelsen« Årets Bil 2017».

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.