Följ K.W. Bruun Autoimport

​​Peugeot stolt sponsor av Let's dance

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2017 11:08 CET

Peugeot 3008 SUV i Let's dance-miljö.

Peugeot har design, elegans och nytänkande i sitt DNA. Därför söker Peugeot alltid kreativa partners för samarbete. Nu väljer Peugeot Sverige att gå in som sponsor till Let’s dance.

- Vi på Peugeot Sverige är väldigt stolta över vårt samarbete med Let's dance. Let's dance har under flera år förgyllt våra fredagskvällar med glädje och glamour och det är värden som även förknippas med Peugeot 3008 SUV. Därför är ett samarbete också fullt naturligt, säger Robin Jacobsson, Head of Marketing and Dealer Development hos Peugeot Sverige.

Peugeot Sveriges sponsorskap av Let’s dance kommer framför allt att cirkulera kring nya Peugeot 3008 SUV, den framgångsrika modellen som har hyllats av så väl Peugeotfantaster som nya kunder. Peugeot 3008 SUV kommer att agera som ambassadör för Peugeot och de värderingar och egenskaper som kopplas till bilmärket.

- Nya Peugeot 3008 SUV är inte bara en formidabel försäljningssuccé, det är även en modell som står för högklassig design, elegans och nytänkande. Därför är nya Peugeot 3008 SUV också en passande ambassadör i vårt Let's dance-samarbete, säger Robin Jacobsson.

Let's dance har förgyllt fredagskvällar i Sverige i elva säsonger. När programmet nu går in i sin tolfte säsong görs det med en ny programledare i Tilde de Paula Eby, som kommer leda programmet tillsammans med Let’s dance-veteranen David Hellenius. Dessutom är flera kändisdansare redan klara för säsongen, bland annat Anja Pärson, Thorsten Flinck och Dominika Peczynski.

- Let's dance är ett av TV4's absolut största programformat där våra sponsorer och partners betyder väldigt mycket för oss. Att hitta samarbeten där båda parter kan addera värden och därigenom stärka varandra är vår målbild vilket gör Peugeot till en perfekt samarbetspartner och som vi är mycket glada att få göra vår 12:e säsong tillsammans med, säger Helene Daly, kommersiell projektledare på TV4.

Glamour på dansgolvet - men också i bilhallen

Peugeot Sverige kommer att synas som sponsor i samband med Let’s dance-sändningarna och kommer även att arbeta med egna aktiviteter hos Peugeotåterförsäljare.

- Vår målsättning är att ge våra kunder samma glamourösa känsla som Let's dance när de besöker våra återförsäljare. Det utlovas alltså en hel del spännande Let’s dance-inspirerade aktiviteter framöver, säger Robin Jacobsson.

Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång. Försäljningen ökar stadigt i hela världen, modellprogrammet är det yngsta någonsin (2,6 år i snitt) och Peugeot leder hållbarhetsutvecklingen med ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 106,9 g/km. Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar. Nya 308 fick den prestigefulla utmärkelsen« Årets Bil 2014 ».

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.