Gå direkt till innehåll
Peugeot Plus – det nya smarta sättet att köpa bil!

Pressmeddelande -

Peugeot Plus – det nya smarta sättet att köpa bil!

Nu lanserar Peugeot ett nytt sätt att köpa bil i Sverige. Det unika konceptet, Peugeot Plus, erbjuder bilköparna ett enkelt och mer ekonomiskt bilägande. Plus fungerar som ett vanligt billån men är betydligt smartare och fördelaktigare eftersom alla månadsinbetalningarna inklusive servicekostnaden dras av på bilens pris om den köps ut efter tre år. Månadskostnaden för en välutrustad Peugeot 208 1,2 PureTech är
1 399 kronor inklusive service.

    - Vi är glada över att kunna erbjuda svenskarna ett nytt och smartare sätt att köpa bil på, säger Peugeot Sveriges VD Tobias Pettersson. Peugeot Plus är ett mycket fördelaktigt finansieringsalternativ till den klassiska avbetalningen eller privatleasing.

Peugeot Plus innebär att alla modellerna i Peugeots moderna personbilsprogram kan köpas på avbetalning till en mycket fördelaktig månadskostnad där även service ingår. 1 399 kr* är månadskostnaden för småbilen 208 med en modern och bränsleeffektiv PureTech-bensinmotor och den rymliga familjebilen 508 med BlueHDi-dieselmotor kostar 2 399 kr/månad. Efter den 36 månader långa avbetalningstiden kan kunden köpa bilen och få alla månadsinbetalningarna avdragna på bilens pris. Det innebär att kunden betalar till sig själv under de tre första åren av bilägandet, vilket är betydligt smartare än ett vanligt billån.

*Finansieringen grundar sig på 20 % kontantbetalning, 55 % i restvärde, 3,99 % ränta och 36 månaders avtalstid. Erbjudandet är baserat på en total körsträcka om 4500 mil. Effektiv ränta från 5,02 %. Peugeots nybilsgaranti inklusive Assistance gäller i 3 år eller 100 000 km – det som först inträffar.

Ämnen

Taggar


Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång. Försäljningen ökar stadigt i hela världen, modellprogrammet är det yngsta någonsin (2,6 år i snitt) och Peugeot leder hållbarhetsutvecklingen med ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 106,9 g/km. Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar. Nya 308 fick den prestigefulla utmärkelsen« Årets Bil 2014 ».

Presskontakt

Ola Martinsson

Ola Martinsson

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 076 101 59 64

Relaterat material