Gå direkt till innehåll
Nya Peugeot Partner
Nya Peugeot Partner

Pressmeddelande -

Nya Peugeot Partner - International Van Of The Year

Nya Peugeot Partner är Årets Transportbil. Det står klart sedan nya Peugeot Partner tilldelats det prestigefyllda priset International Van Of The Year 2019 i samband med transport- och logistikmässan i Hannover.

Den internationella juryn bestående av jurymedlemmar från 25 länder lovordar nya Peugeot Partner för såväl framstående teknik och säkerhet som dynamiska köregenskaper. Likaså prisas den fina ljudkomforten, de två karosslängderna (4.40m och 4.75m) samt de stora valmöjligheterna bland motorer och utrustning.

Dessutom har de två nya innovationerna Overload Alert, som väger din last och indikerar när lastkapaciteten är nådd och överskriden, och Surround Rear Vision, som med hjälp av kameror skapar överblick över bland annat döda vinkeln, imponerat på jurymedlemmarna.

Nya Peugeot Partner är den femte transportbilen från Peugeot som vinner International Van Of The Year sedan priset infördes 1992. Lansering av Årets Transportbil-vinnaren i Sverige beräknas kring årsskiftet. Läs mer om nya Peugeot Partner här.

Ämnen


Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång. Försäljningen ökar stadigt i hela världen, modellprogrammet är det yngsta någonsin (2,6 år i snitt) och Peugeot leder hållbarhetsutvecklingen med ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 106,9 g/km. Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar. Nya Peugeot 3008 SUV fick den prestigefulla utmärkelsen« Årets Bil 2017».

Presskontakt

Ola Martinsson

Ola Martinsson

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 076 101 59 64