Följ K.W. Bruun Autoimport

FILM: Nya Peugeot 3008 SUV till Sverige – titta närmare på GT-versionen

Pressmeddelande   •   Okt 21, 2016 08:59 CEST

Presenterad i samband med bilsalongen i Paris. Hyllad för sin design och innovation. Nu kommer nya Peugeot 3008 SUV till Sverige – här är ett smakprov på vad GT-versionen levererar.

- Vi har gått och längtat efter nya Peugeot 3008 SUV sedan vi såg de första bilderna. Därför känns det härligt att nya Peugeot 3008 SUV nu går att förboka och finns hos våra återförsäljare i början av november, säger Magnus Norrby, Product Manager för Peugeot Sverige.

Nya Peugeot 3008 SUV väckte stor uppmärksamhet i samband med den officiella presentationen vid Paris Motor Show i slutet av september. Massor av besökare och journalister samlades runt SUV:en för att ta del av formspråket, den interaktiva Peugeot i-Cockpit och alla nya innovationer.

Med den officiella presentationen avklarad är nya Peugeot 3008 SUV nu på väg till Sverige. I början av november kommer den att finnas hos Peugeots återförsäljare och går nu att förboka. Men redan nu kan du få några smakprov på de skarpa linjerna hos Peugeot 3008 GT, ta del av komfortkänslan och njuta av nytänkandet – ta en titt på filmen*!

- Peugeot 3008 GT är essensen av vad Peugeot står för. Design som utstrålar självförtroende, stor innovation och hög kvalitet. Helt enkelt en högklassig SUV, säger Magnus Norrby.

Nya Peugeot 3008 SUV finns i flera versioner och prisklasser. Peugeot 3008 SUV Access finns tillgänglig för 199 900 kronor, den mer utrustade Allure-versionen från 224 900 kronor. Är du sugen på toppversionen Peugeot 3008 GT så landar priset på 319 900 kronor.

* Finns under relaterat material längst ner på sidan.

Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång. Försäljningen ökar stadigt i hela världen, modellprogrammet är det yngsta någonsin (2,6 år i snitt) och Peugeot leder hållbarhetsutvecklingen med ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 106,9 g/km. Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar. Nya 308 fick den prestigefulla utmärkelsen« Årets Bil 2014 ».