Följ K.W. Bruun Autoimport

Efter årets rivstart lanserar Peugeot privatleasing

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2015 09:37 CEST

Under årets första kvartal fördubblades Peugeots försäljning till privatkonsumenterna och ökade med 50 procent på företagsmarknaden jämfört med samma period 2014.

- Nya Peugeot 308 står för den största ökningen men modellerna 208, 2008, 3008 och 508 säljer också fantastiskt bra, säger Tobias Pettersson, vVD på Peugeot Sverige.

För att ge svenskarna ytterligare en möjlighet att köra en helt ny Peugeot lanseras nu Peugeot privatleasing. Konceptet är tydligt, tryggt och lätt. Kunden kör en 208 eller 308 under ett, två eller tre år utan att behöva ta lån, betala en kontantinsats eller oroa sig för bilens framtida värde. De nya motorerna är dessutom marknadens snålaste.

Med Peugeot privatleasing hyr kunden en helt ny Peugeot i en period på ett till tre år och lämnar sedan enkelt tillbaka bilen till sin återförsäljare utan att behöva tänka på varken kontantinsats eller bilens värde efter avtalets slut. Det är ett mycket flexibelt koncept där kunden kan välja avtalets längd, körsträcka, bilmodell och utrustning. Det är en ekonomisk trygghet att betala en fast månadskostnad och att bilen har tre års nybilsgaranti. Kunden behöver inte heller ha besvär med att åka till bilbesiktningen eller med att sälja bilen utan byter lätt till en ny Peugeot efter avtalstidens slut. Utmärkande för Peugeot privatleasing är att det är tydligt, tryggt och lätt.

Till en början erbjuds två av Peugeots mest populära modeller med privatleasing. Det är småbilen Peugeot 208 som är kompakt men rymlig, innovativ och bränsleeffektiv och det är nya Peugeot 308 SportWagon – kombin som utsågs till Årets Bil 2014.

Peugeot 208 uppskattas för sin personliga utstrålning och Peugeot i-Cockpit med den lilla ratten som bidrar till den höga körglädjen och smidigheten i stan. Att köra en 208 Active med 5 dörrar och 1,2 l PureTech bensinmotor med 82 hk i 36 månader, max 4 500 mil med ett garanterat restvärde kostar från 1 795 kr/mån.

Peugeot 308 SportWagon är marknadens mest bränslesnåla och rymligaste kombi med sitt rekordstora bagageutrymme på hela 660 liter. Den moderna dieselmotorn med 120 hästkrafter är ett tekniskt framsteg där prestanda och låg bränsleförbrukning går hand i hand. Med sexväxlad manuell låda släpper 308 SW endast ut 85 g CO2/km och förbrukar 0,32 l /100 km, vilket är lägst i klassen. Att köra en 308 SW Active med 1,6 l BlueHDi dieselmotor i 36 månader, max 4 500 mil med ett garanterat restvärde kostar från 2 599 kr/mån.

-Vi är glada över att kunna erbjuda privatkonsumenterna möjligheten att enkelt och tryggt, utan lån eller kontantinsats, köra en helt ny Peugeot, avslutar Tobias Pettersson.

Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar,scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Verksamma i nästan 160 länder med 10 000 återförsäljare och verkstäder har märket stor spridning över hela världen. Efter drygt 200 år av stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång och förnyar sin design och sin visuella identitet, utvidgar sitt modellprogram och har stora internationella ambitioner för de kommande åren. Det yngsta modellprogrammet någonsin, där bland andra sportiga 208 GTi och crossovern 2008 lanserats med stor framgång, samt helt nya 308, som fick mottaga den prestigefulla utmärkelsen « Årets Bil 2014 ». Hög kvalitet i såväl produkter som service, förfinad design och omsorg och en unik körupplevelse bidrar till den bilglädje varje Peugeot förmedlar.

Bifogade filer

PDF-dokument